luni, 30 aprilie 2012

Rulada cu crema de ciocolata Dukan

Ingrediente: 

Blat:
  • 4 oua
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 125 gr branza 0,2% grasime
  • 1 lingurita praf de copt
  • indulcitor dupa gust
Crema:
  • 250 gr branza 0,2% grasime
  • 6 linguri lapte praf degresat
  • 3 lingurite de cacao
  • indulcitor dupa gust
  • 1 plic gelatina granulata
  • esenta de rom
Mod de preparare:

Blat:
  1. Se bat spuma albusurile cu indulcitorul.
  2. Galbenusurile se amesteca impreuna cu branza, taratele de ovaz si praful de copt.
  3. Complozitia de galbenusuri se adauga trepatat in albusuri si se omogenizeaza amestecand incet cu o spatula.
  4. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ15 minute.
  5. Blatul copt se scoate din tava, se acopera cu un prosop umed pentru aproximativ  10 minutesi apoi i se da forma de rulada.  
Crema:
  1. Branza se mixeaza cu indulcitorul, laptele praf degresat, cele 3 lingurite de cacao si esenta de rom.
  2. Separat gelatina se prepara conform cu instructiunile de pe plic si apoi se amesteca in compozitia de branza.
  3. Crema se baga la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Asamblare rulada:
  1. Blatul se intinde pe un prosop,se adauga crema si se niveleaza.
  2. Se ruleaza cu ajutorul prosopului si apoi se infasoara intr-o folie de aluminiu.
  3. Se baga in frigider pentru 2-3 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...