joi, 14 februarie 2013

Rulada Tiramisu Dukan




Ingrediente:

Blat:

  • 4 oua
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 125 gr branza 0,2% grasime
  • 1 plic budinca de ciocolata neagra
  • 1 lingurita cafea instant
  • 1 lingurita praf de copt
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de rom

Crema :

  • 250 gr branza 0,2% grasime
  • 100 ml lapte
  • 2 plicuri de gelatina
  • indulcitor  dupa gust
  • 1 lingurita esenta de cafea
  • 1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare:

Blat:

  1. Albusurile se bat spuma cu indulcitorul.
  2. Galbenusurile se amesteca impreuna cu branza, praful de budinca, praful de copt, cafeaua instant,esenta si taratele.
  3. Compozitia se adauga in albusuri treptat si se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza.
  4. Aluatul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade,aproximativ 15 minute.
  5. Blatul copt se acopera cu un prosop umed pentru 10 minute, apoi il rulam.si il lasam deoparte

Crema :

  1. Branza se mixeaza cu indulcitorul, se adauga esentele si laptele si se omogenizeaza.
  2. Separat se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic.
  3. Gelatina se adauga la crema, se amesteca bine si se baga la frigider pentru aproximativ  2 ore.
Asamblare rulada:
  1. Se intinde blatul pe un prosop,se adauga crema si se niveleaza.
  2. Se ruleaza cu ajutorul prosopului.
  3. Se infasoara intr-o folie de aluminiu si se baga in frigider pentru 2-3 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...