luni, 8 aprilie 2013

Pui in sos de tarhon Dukan


Ingredinete:
  • pulpe/ piept de pui
  • 1 ceapa mica tocata
  • 200 ml de apa
  • 3 linguri branza cu 0,2% grasime
  • tarhon tocat (proaspat sau uscat)
  • 1 lingura de mustar Dijon (cu seminte)
  • sare, piper negru (proaspat macinat)
  • boia de ardei pentru decor
Mod de preparare:
  1. Se condimenteaza bucatile de carne si se pun intr-un vas de yena cu apa.
  2. Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.
  3. Cand friptura este gata, bucatile de carne se scot pe o farfurie.
  4. Sosul ramas in vas se amesteca impreuna cu branza, mustarul, ceapa tocata marunt si tarhonul .
  5. Se pune carnea pe farfurie si deasupra se toarna sosul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...