vineri, 10 mai 2013

Supa de morcovi copti și crutoane din sunca de pui Dukan


Ingrediente:
  • 700g de morcovi, taiati bastonase
  • 4 catei de usturoi, nedecojiti
  • cateva fire de cimbru,
  • 2 cepe, tocate marunt
  • 700ml supa de pui,
  • 6 linguri iaurt 0,1% grasime
  • 6 felii sunca de pui
Mod de preparare: 
  1. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun morcovii, usturoiul si cimbrul.
  2. Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 45-50 de minute, pana se inmoaie si capata o culoare rumena.
  3. Cand morcovii sunt gata se scot din cuptor, se stoarce miezul din cateii de usturoi si se adauga in cratita impreună cu morcovii si cu supa.
  4. Se indeparteaza partea lemnoasă a firelor de cimbru. 
  5. Se aduce totul la punctul de fierbere si lasă să clocotească 10 minute.
  6. Se paseaza supa cu un blender si se strecoara printr-o sită cu ochiuri mici, presand ca sa se obtina cat mai mult lichid posibil. 
  7. Se adauga iaurtul,iar daca este prea densa se mai pune putina supa de pui pana se obtine consistenta dorita.
  8. Sunca se taie cubulete si se baga in cuptorulpreincalzit la 200 de grade pana devine crocanta si se rumeneste.
  9. Supa se serveste cu crutoane de sunca si cimbru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...